Toimitilakonsepti

Toimitilakonsepti tarjoaa laajan paletin uuden toimitilan kartoitusta helpottavia työkaluja. Ehkä alustava työ sopivan toimitilan kartoittamiseen on yrityksessänne jo aloitettu. Me voimme jatkaa tästä eli etsimme sopivat toimitilat laajasta valikoimasta nopeasti, helposti ja kustannustehokkaasti.

STRATEGIA

Asiakkaidemme toimitilaprojektit aloitetaan strategiasuunnittelulla, jossa huomioidaan toimitilan kulut ja palvelut, tilojen ja palveluiden sopivuus liiketoimintaan sekä tilan vaikutus yrityksen brändiin ja imagoon.

SIJAINTIANALYYSI

Lopputuloksena asiakkaamme saa objektiivisen näkemyksen toimipisteen, kauppa- tai liiketilan, varaston, logistiikkakeskuksen tai huoltopisteensä optimisijainnista. 

TILANKÄYTTÖANALYYSI

Analyysin pohjalta asiakkaamme osaa tarjota työntekijöilleen heidän työtään parhaiten tukevat tilaratkaisut, jotka myös parantavat työn tuottavuutta. 

TYÖPAJAT

Työpajat auttavat ymmärtämään tilan sosiaalisen, virtuaalisen ja fyysisen ulottuvuuden. Lopputuloksena saadaan Tilakonsepti, jonka pohjalta valitaan uudet tilat ja aloitetaan tilasuunnittelu.

TILAHAKU

Ovenia takaa ammattitaitoisen ja tehokkaan hakuprosessin hyödyntäen alan edistyksellisimpiä työkaluja ja laajaa kontaktiverkostoa. Prosessin loppu tulemana yrityksesi saa objektiivinen näkemyksen parhaista tilavaihtoehdoista.

TILASUUNNITTELU

Prosessin tuloksena yrityksesi saa tehokkaat ja innostavat työtilat, jotka vastaavat liiketoiminnan, työntekijöiden ja asiakkaiden tarpeisiin. Suunnittelun ohjauksesta, kilpailutuksesta, viestinnästä ja raportoinnista päävastuun kantaa projektipäällikkömme – sinä ja kollegasi säästätte resursseja.

TOTEUTUSPROJEKTI

Projektin lopputuloksena, voit astua uudistettuun, valmiiseen, tavoitetilaanne vastaavaan toimitilaan, jonka muutostyö on toteutettu laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

 

Lataa ilmainen esite täyttämällä alla olevat tiedot.
*-merkityt ovat pakollisia kenttiä.

Lataamalla oppaan hyväksyt, että Ovenia voi lähettää sinulle jatkossa tietoa Ovenian toimintaan ja kiinteistöalaan liittyvistä aiheista.

Vuokrauspalvelut | Puh. 020 130 212 | toimitilat@ovenia.fi